Φωτιά Βίλια : Φωτιά στα Βίλια Αττικής -Μήνυμα από το 112 για εκκένωση ... - Η φωτιά μαίνεται «στην καρδιά ενός παρθένου δάσους, μιας πευκόφυτης περιοχής.

Φωτιά Βίλια : Φωτιά στα Βίλια Αττικής -Μήνυμα από το 112 για εκκένωση ... - Η φωτιά μαίνεται «στην καρδιά ενός παρθένου δάσους, μιας πευκόφυτης περιοχής.. To newsbomb.gr στο μέτωπο της πυρκαγιάς. Νέο μήνυμα εστάλη από το 112 για την εκκένωση του οικισμού του αγίου γεωργίου στα βίλια αττικής όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Μετά από σχετικό μήνυμα που εστάλη από το 112 εκκενώθηκαν οι. Δύο ακόμη οικισμοί εκκενώνονται στα βίλια αττικής, όπου έχει ξεσπάσει σήμερα φωτιά.

Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων και στην περιοχή των βιλίων. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των. Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των οικισμών άγιος γεώργιος ή παλαιοχώρι προς την ψάθα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό, μετά. Νέα εστία φωτιάς ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας 16 αυγούστου στα βίλια.

Φωτιά στα Βίλια: Ακόμα μια νύχτα αγωνίας - Τιτάνια ...
Φωτιά στα Βίλια: Ακόμα μια νύχτα αγωνίας - Τιτάνια ... from nb.bbend.net
Φωτιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής. Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Εκκενώνονται οι οικισμοί αγία παρασκευή και κρύο πηγάδι με μήνυμα από το 112. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των. Η φωτιά στα βίλια έχει οδηγήσει στην εκκένωση δύο οικισμών. Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των οικισμών άγιος γεώργιος ή παλαιοχώρι προς την ψάθα. To newsbomb.gr στο μέτωπο της πυρκαγιάς. Υπαρχουν ενδειξεις εμπρησμου, λεει ο δημαρχος μανδρας.

Η φωτιά στα βίλια έχει οδηγήσει στην εκκένωση δύο οικισμών.

Εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί στα βίλια όπου η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και κατακαεί πευκόφυτη περιοχή. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς εκδηλώθηκε φωτιά στα βίλια αττικής, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην κερατέα. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. Νέα εστία φωτιάς ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας 16 αυγούστου στα βίλια. Μέχρι στιγμής έχει δοθεί εντολή. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. Άνθρωποι πέφτουν στο κενό από αεροπλάνο που απογειώνεται από την καμπούλ. Νέο μήνυμα εστάλη από το 112 για την εκκένωση του οικισμού του αγίου γεωργίου στα βίλια αττικής όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά. Newsit ελλαδα φωτια στα βιλια: Φωτιά τωρα στα βίλια αττικής. Φωτιά βίλια κερατέα εκκενωσεις πυροσβεστική. Η φωτιά μαίνεται «στην καρδιά ενός παρθένου δάσους, μιας πευκόφυτης περιοχής. Σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Εκκενώνονται οι οικισμοί αγία παρασκευή και κρύο πηγάδι με μήνυμα από το 112. Φωτιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής. Υπαρχουν ενδειξεις εμπρησμου, λεει ο δημαρχος μανδρας. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Μετά από σχετικό μήνυμα που εστάλη από το 112 εκκενώθηκαν οι.

Φωτιά στα Βίλια: Ο καπνός έφτασε μέχρι την Κρήτη - Οι ...
Φωτιά στα Βίλια: Ο καπνός έφτασε μέχρι την Κρήτη - Οι ... from www.tromaktiko.gr
Άνθρωποι πέφτουν στο κενό από αεροπλάνο που απογειώνεται από την καμπούλ. Σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Η φωτιά στα βίλια έχει οδηγήσει στην εκκένωση δύο οικισμών. Μετά από σχετικό μήνυμα που εστάλη από το 112 εκκενώθηκαν οι. Φωτιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. «γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να οριοθετηθεί η φωτιά, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες.

«γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να οριοθετηθεί η φωτιά, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες.

Υπαρχουν ενδειξεις εμπρησμου, λεει ο δημαρχος μανδρας. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Πριν από λίγα λεπτά με μήνυμα από το 112 εκκενώνονται οι οικισμοί μικρό και. Η φωτιά στα βίλια έχει σύμφωνα με ρεπορτάζ του mega, o δυνατός άνεμος σπρώχνει τη φωτιά προς το πόρτο γερμενό. Άνθρωποι πέφτουν στο κενό από αεροπλάνο που απογειώνεται από την καμπούλ. Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στο λαύριο, δύσκολη η κατάσταση στα βίλια. «αν βρίσκεστε στην αγία παρασκευή ή κρύο πηγάδι εκκενώστε τώρα προς ψάθα, αλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό, μετά. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η φωτιά του λαυρίου κατευθύνεται προς τη νέα πέραμο. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην δ.ε. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. Η φωτιά μαίνεται «στην καρδιά ενός παρθένου δάσους, μιας πευκόφυτης περιοχής.

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των οικισμών άγιος γεώργιος ή παλαιοχώρι προς την ψάθα. Νέο μήνυμα εστάλη από το 112 για την εκκένωση του οικισμού του αγίου γεωργίου στα βίλια αττικής όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά. Εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί στα βίλια όπου η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και κατακαεί πευκόφυτη περιοχή. Όλα τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και πολλοί γονείς έχουν σπεύσει να τα πάρουν. Εκκενώθηκε και ο οικισμός άγιος γεώργιος.

Φωτιά στα Βίλια: Ο καπνός έφτασε μέχρι την Κρήτη ...
Φωτιά στα Βίλια: Ο καπνός έφτασε μέχρι την Κρήτη ... from www.hellenicvoice.gr
Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των. Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων και στην περιοχή των βιλίων. Newsit ελλαδα φωτια στα βιλια: Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Πριν από λίγα λεπτά με μήνυμα από το 112 εκκενώνονται οι οικισμοί μικρό και. Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι δυνατοί. Εκκενώθηκε και ο οικισμός άγιος γεώργιος. Οδεύει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου.

Νέο μήνυμα εστάλη από το 112 για την εκκένωση του οικισμού του αγίου γεωργίου στα βίλια αττικής όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά.

Όλα τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και πολλοί γονείς έχουν σπεύσει να τα πάρουν. Σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Μετά από σχετικό μήνυμα που εστάλη από το 112 εκκενώθηκαν οι. To newsbomb.gr στο μέτωπο της πυρκαγιάς. Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην δ.ε. Φωτιά τωρα στα βίλια αττικής. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων και στην περιοχή των βιλίων. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. Η φωτιά στα βίλια έχει σύμφωνα με ρεπορτάζ του mega, o δυνατός άνεμος σπρώχνει τη φωτιά προς το πόρτο γερμενό.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook